Outdoor Cooking - Outdoor Living | Buiten is het nieuwe Binnen

contact

Over ons

Claassen Buitenbeleving is ontstaan uit enthousiasme en liefhebberij voor de aanleg van tuin- en buiteninrichting. Ruim 25 jaar kennis en ervaring met het verwerken van verschillende producten die gebruikt worden om de ultieme buitenbeleving te creëren.

Producten met ieder hun eigen karakteristieke eigenschap  zoals  hout, staal, keramiek, natuursteen, beton en kunststof.  De producten uit ons assortiment zijn met zorg samengesteld en vormen door de karakteristieke eigenschappen een sieraad voor uw tuin of buiteninrichting. De producten zijn geselecteerd op hoogstaande kwaliteit, vormgeving en design.

De tuin is een verlengstuk geworden van onze woning. We brengen onze vrije tijd graag door in de tuin. Dit kan op vele verschillende manieren zoals een barbecue, gezellig tafelen of relaxen in een mooie omgeving. Wij inspireren u graag met onze collectie.

Graag staan wij tot uw beschikking in het adviseren, samenstellen en leveren van de juiste producten  in uw zoektocht  om uiteindelijk die persoonlijke en unieke beleving te vinden. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn ontvangen wij u graag op afspraak. Dit kan op de dag, in de avond of in het weekend!

 

Team Claassen Buitenbeleving

Contact